nieuws

NTFU verwelkomt 50.000e lid door toenemende populariteit wielersport

Fietsen

NTFU verwelkomt 50.000e lid door toenemende populariteit wielersport

Wielersportbond NTFU heeft vandaag haar 50.000e lid verwelkomd. Tijdens de Bike MOTION Benelux in de Jaarbeurs te Utrecht ontving Albert Nabben uit handen van NOC*NSF directeur Gerard Dielessen een gratis NTFU-lidmaatschap voor het leven. Deze bond voor de sportieve fietser maakte afgelopen jaar een oppmerkelijke groei door.

Wielersportbond NTFU heeft vandaag haar 50.000e lid verwelkomd. Tijdens de Bike MOTION Benelux in de Jaarbeurs te Utrecht ontving Albert Nabben uit handen van NOC*NSF directeur Gerard Dielessen een gratis NTFU-lidmaatschap voor het leven. Deze bond voor de sportieve fietser maakte afgelopen jaar een oppmerkelijke groei door.

De NTFU bestaat dit jaar 55 jaar en viert dit met een uitzonderlijke ledengroei van 6,5%. De toenemende populariteit van de wielersport is niet alleen binnen de NTFU duidelijk merkbaar, maar ook op de weg, in het bos en tijdens de Bike MOTION Benelux. Voor de sportieve racefietsers, mountainbikers en recreatieve fietsers wil de NTFU zich de komende jaren blijven inzetten. Kwaliteit en veiligheid binnen de wielersport staan daarbij voorop!
 

Albert Nabben, 43 jaar en enthousiast deelnemer van Alp d’HuZes, meldde zich afgelopen week aan bij TWC Valkenswaard en werd verrast met het bericht dat hij het 50.000e lid van de NTFU bleek te zijn. ”Ik neem al jaren deel aan NTFU-toertochten en vind het fijn om in gezelschap te fietsen. Daarom heb ik dit jaar gekozen voor een lidmaatschap bij TWC Valkenswaard.” Vandaag overhandigde NOC*NSF-directeur Gerard Dielessen Albert een gratis NTFU-lidmaatschap voor het leven. ”Ik feliciteer de NTFU graag met het bereiken van deze mijlpaal en ben trots op deze bijdrage aan het vergroten van de sportparticipatie in Nederland”.
 

Ook NTFU-voorzitter Dick Kik feliciteerde Albert van harte en overhandigde hem een complete NTFU-kledingset, beschikbaar gesteld door Bio-Racer. ”Ik vind het geweldig wat de NTFU bereikt heeft en verwacht dat deze groei de komende jaren zal doorzetten.” Nadat op de NTFU-stand het champagneglas werd geheven op deze feestelijke gelegenheid ontving Albert Nabben van NTFU-partners Shimano en Etixx een paar Custom-fit schoenen en een sportvoedingspakket.
 

Reageer op dit artikel