nieuws

Live painten en veiling voor Orange Babies op stand Merida

Fietsen

Live painten en veiling voor Orange Babies op stand Merida

APELDOORN – Op de stand van Merida is op vrijdag, zaterdag en zondag tijdens de Bike Motion live geschilderd gaan worden door Jack Liemburg. “De fietsen van Merida zijn soms ware kunstwerken. Bij Merida houden we van kunst en we laten graag zien dat kunst en fietsen heel goed samengaan”, aldus directeur Peter Koperdraad van Merida.

APELDOORN – Op de stand van Merida is op vrijdag, zaterdag en zondag tijdens de Bike Motion live geschilderd gaan worden door Jack Liemburg. “De fietsen van Merida zijn soms ware kunstwerken. Bij Merida houden we van kunst en we laten graag zien dat kunst en fietsen heel goed samengaan”, aldus directeur Peter Koperdraad van Merida.

Jack Liemburg gaat op de beurs een aantal van zijn schilderijen afschilderen. Uiteraard staat de fiets in deze schilderijen centraal. De schilderijen worden in gelimiteerde oplage gemaakt, wat elk doek extra bijzonder maakt.

De kunstwerken worden ter plekke voor het goede doel geveild. De opbrengst van de veiling komt ten goede aan Orange Babies. Orange Babies is een stichting met als voornaamste doel zwangere Afrikaanse vrouwen met hiv en hun baby’s te helpen. Merida draagt Orange Babies een warm hart toe, zo zijn ze ook sponsor van het onlangs gepresenteerde Orange Babies Cycling Team.

U bent van harte welkom op de Merida stand om het live painten te bewonderen en deel te nemen aan de veiling voor zo’n geweldig kunstwerk. U vindt Merida in hal 11, stand D010.

Meer informatie over kunstenaar Jack Liemburg vindt u op www.jacksart.nl.
 

Reageer op dit artikel