nieuws

Groothandel Cycle Stores Holland ambitieus in retail

Fietsen

Groothandel Cycle Stores Holland ambitieus in retail

Cycle Stores Holland (CSH) is een groothandel met eigen fietsenwinkels. Binnen 5 jaar wil Cycle Stores Holland 10 fietsenwinkels in heel Nederland overnemen en zelf bevoorraden. De winkels worden onderdeel van CSH dus ook de bevoorrading en administratie zal daar komen te liggen.
Het personeel blijft werkzaam binnen de nieuwe formule en de naam blijft ongewijzigd.

SOEST – Cycle Stores Holland (CSH) is een groothandel met eigen fietsenwinkels. Binnen 5 jaar wil Cycle Stores Holland 10 fietsenwinkels in heel Nederland overnemen en zelf bevoorraden. De winkels worden onderdeel van CSH dus ook de bevoorrading en administratie zal daar komen te liggen.
Het personeel blijft werkzaam binnen de nieuwe formule en de naam blijft ongewijzigd.

De bedrijven die zich aanbieden bij Cycle Stores Holland dienen aan een aantal punten te voldoen. Belangrijke punten zijn dat er personeel werkzaam dient te zijn en dat de bedrijven al een aantal jaar bestaan.

Eerste winkels
Op 1 oktober 2009 was de eerste winkel een feit. Tweewielers Visser uit Pijnacker is overgenomen. CSH directeur Ronald van Zandwijk is geboren in Pijnacker en het toeval wilde dat zijn opa en oma in dezelfde straat wonen als waar Tweewielers Visser is gevestigd. De eerste winkel was dus op bekend terrein.

Omdat de eerste winkel werd gezien als leerschool heeft de volgende overname even op zich laten wachten. Op 1 januari 2011 was de beurt aan Rijwiel- en Bromfietshandel van Wachem uit Apeldoorn. Deze grote winkel is alom bekend in Apeldoorn en omstreken. Ook de oud-eigenaar was een bekende in tweewielerland.

En per 1 november 2011 mag CSH ook Hagen Tweewielers uit Wassenaar aan het lijstje toevoegen. Deze rijwielhandel bestaat al 45 jaar en eigenaar Berto Hagen zit de overstap helemaal zitten.

Reageer op dit artikel