nieuws

Gio erkenning voor GoCab fietstaxi

Fietsen

Gio erkenning  voor GoCab fietstaxi

De GoCab fietstaxi voor 8 kinderen van Van Raam heeft van een onafhankelijke professionele jury een Gio Erkenning gekregen. Hiermee mag de GoCab vanaf heden ook het predicaat Goed Industrieel Ontwerp voeren. Vorige maand won de GoCab al een Eurobike Award.

VARSSEVELD – De GoCab fietstaxi voor 8 kinderen van Van Raam heeft van een onafhankelijke professionele jury een Gio Erkenning gekregen. Hiermee mag de GoCab vanaf heden ook het predicaat Goed Industrieel Ontwerp voeren. Vorige maand won de GoCab al een Eurobike Award.

Tijdens de Dutch design week, die van 22 tot 30 oktober wordt gehouden, zal de erkenning worden uitgereikt. De GoCab is tijdens de Dutch Design Week te zien in het klokgebouw in Eindhoven.

De Erkenning Goed Industrieel Ontwerp is een initiatief van Designlink. Marketing manager Marnix Kwant van Van Raam is erg blij met de erkenning: “Nadat de GoCab fietstaxi voor BSO’s eerder de internationale Eurobike Award won is deze prijs nog een extra waardering voor dit bijzondere product.”

Van Raam BV is marktleider en specialist in het produceren van aangepaste fietsen. Van Raam maakt onder andere driewielfietsen, rolstoelfietsen, tandems, duofietsen en lage instapfietsen.

“Met meer dan 80 trouwe medewerkers maken wij al ruim 100 jaar fietsen. De Van Raam fietsen zijn voor kinderen en volwassenen met een lichamelijke beperking of mensen die meer stabiliteit en zekerheid zoeken bij het fietsen. De Van Raam fiets kenmerkt zich door Hollandse kwaliteit en een moderne vormgeving. Onder het motto ‘ Van Raam maakt mensen mobiel’ produceren wij iedere fiets uniek in Varsseveld.”

Reageer op dit artikel