nieuws

EQ-Bikes stelt extra accountmanager aan

Fietsen

EQ-Bikes stelt extra accountmanager aan

Begin dit jaar is de Infineum van EQ Bikes, de eerste elektrische fiets met stapelbare batterijen, geïntroduceerd. De Infineum valt op door zijn stapelbare Lithium Polymeer batterijen die parallel zijn te schakelen. Vanwege het groeiend aantal dealers, heeft EQ-Bikes BV Freddy Orie aangesteld als accountmanager voor Zuid-Nederland.

Begin dit jaar is de Infineum van EQ Bikes, de eerste elektrische fiets met stapelbare batterijen, geïntroduceerd. De Infineum valt op door zijn stapelbare Lithium Polymeer batterijen die parallel zijn te schakelen. Vanwege het groeiend aantal dealers, heeft EQ-Bikes BV Freddy Orie aangesteld als accountmanager voor Zuid-Nederland.

Freddy Orie richt zich op de rijwielzaken in Zuid Nederland (en een deel België) die gericht zijn op kwaliteit, selectieve distributie en een ontspannen prijsstelling. Freddy Orie heeft 14 jaar lang in een grote rijwielzaak gewerkt als bedrijfsleider en weet wat belangrijk is voor dealers. Met deze ervaring kan hij een goede ondersteuning aan het dealernetwerk leveren.

Doordat het verkoopteam uitgebreid wordt zal het contact met klanten een hogere frequentie krijgen en kan EQ-Bikes, in zeer nauwe samenwerking met de dealer, het nieuwe Seizoen Reserveer Plan (SRP) nog beter volgen en in het seizoen nog beter de voorraad aanhouden.

Bij de Infineum verbindt, door het gepatenteerde click-on systeem, de bovenliggende batterij zich met de onderliggende. Door gebruik te maken van de nieuwste generatie batterijen (Lithium Polymeer) wordt de actieradius van de fiets zo met één klik verlengd van 50 kilometer tot 100 kilometer.
 

Reageer op dit artikel