nieuws

Easy Washer mobiele reinigers

Fietsen

Easy Washer mobiele reinigers

Easy Washer staat voor 100% mobiel en fietsvriendelijk reinigen. Perfect na een wedstrijd of tocht om de fiets met een lage waterdruk af te spoelen zonder vaste stroom- of wateraansluiting. Easy Washer levert twee modellen: EX-1028 met oplaadbare interne accu en EX-1030 met 12 volt aansluiting.

Easy Washer staat voor 100% mobiel en fietsvriendelijk reinigen. Perfect na een wedstrijd of tocht om de fiets met een lage waterdruk af te spoelen zonder vaste stroom- of wateraansluiting. Easy Washer levert twee modellen: EX-1028 met oplaadbare interne accu en EX-1030 met 12 volt aansluiting.

Easy Washer reinigers zijn inmiddels al 1 jaar succesvol in de Benelux en met ruim 150 dealers is Easy Washer uitgegroeid tot het meest verkochte merk van mobiele reinigers in Nederland, België en Luxemburg. Easy Washer zal ook aanwezig zijn op Bike Motion in Utrecht in hal 11, stand 11G.036.

Reageer op dit artikel