nieuws

Campagnolo lanceert Super Record groep met elektronisch schakelsysteem

Fietsen

Campagnolo lanceert Super Record groep met elektronisch schakelsysteem

Op 7 november a.s. lanceert Campagnolo een Super Record onderdelengroep met elektronisch schakelsysteem aan de World Tour prof teams en de pers tijdens een bijeenkomst op Sicilië. Twee weken na de lancering begint de Italiaanse onderdelenfabrikant met de levering van de complete onderdelengroep aan professionele race teams om deze te gebruiken tijdens hun trainingskampen in december.

AMSTERDAM – Op 7 november a.s. lanceert Campagnolo een Super Record onderdelengroep met elektronisch schakelsysteem aan de World Tour prof teams en de pers tijdens een bijeenkomst op Sicilië. Twee weken na de lancering begint de Italiaanse onderdelenfabrikant met de levering van de complete onderdelengroep aan professionele race teams om deze te gebruiken tijdens hun trainingskampen in december.

Elektronisch schakelen was een van de belangrijkste items op de afgelopen september gehouden Eurobike show. Daar presenteerde Shimano haar Ultegra Di2 e-schakelsysteem. In Friedrichshafen trok Campagnolo met een poster op haar stand de aandacht voor hun elektronisch schakelsysteem. Datzelfde deed de Italiaanse onderdelenfabrikant tijdens de Bike Motion Benelux van de afgelopen week.

Of er de komende maanden al racefietsen gaan komen met elektronisch schakelende Campagnolo Super Record groep, is op dit moment nog de vraag. Het antwoord daarop volgt na de lancering op 7 november.

Reageer op dit artikel