nieuws

Bianchi nieuwe fietssponsor Vacansoleil-DCM

Fietsen

Bianchi nieuwe fietssponsor Vacansoleil-DCM

Bianchi is de nieuwe officiële fietssponsor voor het seizoen 2012 en 2013 van het WorldTour team Vacansoleil-DCM. Bianchi en Vacansoleil-DCM ondertekende een tweejarige sponsorovereenkomst, met een optie om het contract te verlengen

ENSCHEDE – Bianchi is de nieuwe officiële fietssponsor voor het seizoen 2012 en 2013 van het WorldTour team Vacansoleil-DCM. Bianchi en Vacansoleil-DCM ondertekende een tweejarige sponsorovereenkomst, met een optie om het contract te verlengen na 2013.

Bianchi heeft een lange en succesvolle geschiedenis in de wielersport met de beste professionele teams in de wereld. Bianchi en Vacansoleil-DCM (WorldTour Team licentie UCI tot 2013) stelt zo de deelname aan alle grote internationale WorldTour evenementen, zoals Tour de France, Giro d’Italia, Vuelta a España, Milaan-San Remo en Parijs-Roubaix.

Het Vacansoleil-DCM team zal racen op de Bianchi Oltre. Het Oltre frame is ontworpen voor extreme raceomstandigheden en het is een van de beste race machines die Bianchi ooit heeft gemaakt. X-Tex carbon technologie en Bianchi geoptimaliseerde aerodynamische vorm, geeft zodoende een uiterst efficiënte krachtoverbrenging en stijfheid-gewichtsverhouding. "Bianchi Oltre is de ideale fiets voor professionele en deskundige renners, en onze nieuwe samenwerking met Vacansoleil-DCM zal wederom een belangrijke gelegenheid geven om de carbon technologie verder te ontwikkelen en te testen,” zegt Maurice Jacobs van Cyleurope. “Met de sponsoring van de Vacansoleil-DCM blijft Bianchi werken aan de uitbreiding van haar investeringen in performance fiets-en wereldwijde sportmarketing. Ons doel is om onze aanwezigheid en zichtbaarheid te verhogen als een van ’s werelds toonaangevende fietsmerken.”

Vacansoleil-DCM teammanager Daan Luijkx is enthousiast om samen te gaan met de Bianchi. "Voor ons is Bianchi de beste optie voor onze langetermijnstrategie en we kijken uit naar de samenwerking. Met een geschiedenis van 126 jaar, is Bianchi een ‘droom’partner. De Bianchi Oltre staat voor hoogwaardige technologie, geavanceerde productontwikkeling en Italiaans design. Dat ondersteunt ons doel om overwinningen in WorldTour te behalen, optimaal."

Der overige sponsors: FSA, Vision, Fast Forward, Vredestein, Selle San Marco, Elite en KMC, blijven verbonden aan het team.
 

Reageer op dit artikel