nieuws

Grappig tv-spotje Fietsersbond

Fietsen

Grappig tv-spotje Fietsersbond

UTRECHT – Mark Vos speelt de spectaculaire hoofdrol in een nieuwe tv-spot van de Fietsersbond. De bekende BMX’er is niet alleen nationaal, maar ook internationaal een autoriteit. In het filmpje van de Fietsersbond haalt Mark spectaculaire stunts uit om hindernissen voor fietsers te ontwijken.

UTRECHT – Mark Vos speelt de spectaculaire hoofdrol in een nieuwe tv-spot van de Fietsersbond. De bekende BMX’er is niet alleen nationaal, maar ook internationaal een autoriteit. In het filmpje van de Fietsersbond haalt Mark spectaculaire stunts uit om hindernissen voor fietsers te ontwijken.

De bedoeling van het spotje wordt geduid door acteur Frank Lammers: “Fietsers komen veel hindernissen tegen. De Fietsersbond zet zich in voor meer ruimte voor fietsers. Word lid van de Fietsersbond voor veiliger en plezieriger fietsen”.

Het filmpje is ook te zien op YouTube:

Reageer op dit artikel