nieuws

Groothandel Intrabike begint met schappenplan

Fietsen

Groothandel Intrabike begint met schappenplan

In het Brabantse Geffen zit het kantoor van groothandel Intrabike. Directeur Marc Smulders is nu ruim een half jaar bezig en heeft geen spijt van zijn overgang vanuit zijn winkel in Wijchen. “In het half jaar dat we nu bezig zijn hebben we 350 klanten die regelmatig bij ons bestellen. Daaruit blijkt dat er wel ruimte was voor nog een groothandel.” Dit najaar wil hij met Intrabike beginnen met een eigen schappenplan.

GEFFEN – In het Brabantse Geffen zit het kantoor van groothandel Intrabike. Directeur Marc Smulders is nu ruim een half jaar bezig en heeft geen spijt van zijn overgang vanuit zijn winkel in Wijchen. “In het half jaar dat we nu bezig zijn hebben we 350 klanten die regelmatig bij ons bestellen. Daaruit blijkt dat er wel ruimte was voor nog een groothandel.” Dit najaar wil hij met Intrabike beginnen met een eigen schappenplan.

Smulders was 22 jaar eigenaar van een tweewielerwinkel in Wijchen en daardoor heel goed op de hoogte waar dealers behoefte aan hebben. in de tweewielerbranche. “Ik heb mijn tweewielerzaak in Wijchen verkocht en kan mij volledig richten op Intrabike.” Het assortiment is gegroeid naar 25.000 artikelen, die bijna allemaal uit voorraad leverbaar zijn. “We gaan voor de kleine aantallen. Dealers kunnen bij ons één band, één fiets of één ketting bestellen. Dat wordt gewaardeerd.” Inmiddels bestaat het team van Intrabike in Geffen uit 4 buitendienstmedewerkers, 1,5 binnendienstkracht en 1 administratief medewerker.

Intrabike levert producten van nagenoeg alle A-merken en biedt daarnaast een aantal eigen fietsen aan, zoals Baiskel, een Nederlandse omafiets, kinderfietsen van het Duitse Falter Cyclewolff en voor het najaar staat een serie stadsfietsen op het programma. “In september en oktober zijn we van plan een viertal shows verspreid over het land te gaan houden”, geeft Marc Smulders aan. Daar zal ook informatie gegeven over het nieuwe schappenplan waar Intrabike mee gaat starten. “Dealers kunnen dan bijna alle artikelgroepen in een schappenplan krijgen.”

Reageer op dit artikel