nieuws

Selle San Marco op Eurobike met nieuwe CONCOR

Fietsen

Selle San Marco op Eurobike met nieuwe CONCOR

De Concor is een legendarisch model, met een zeer lange historie bij San Marco. Het zadel heeft, met legendarische renners, zoals Bettini, Saronni en Lance Armstrong, veel overwinningen op zijn naam staan. Het nieuwe model heeft de zelfde vorm ‘Wave’ als de vroegere Concor light.

De Concor is een legendarisch model, met een zeer lange historie bij San Marco. Het zadel heeft, met legendarische renners, zoals Bettini, Saronni en Lance Armstrong, veel overwinningen op zijn naam staan. Het nieuwe model heeft de zelfde vorm ‘Wave’ als de vroegere Concor light.

Hierdoor heeft het model ondanks het lichte gewicht een hoog comfort. De nieuwe Concor is al in gebruik bij verschillende Pro tour teams (Lampre, AG2R en Vacansoleil- DCM) en is getest in de verreden Giro de Italia. Daarnaast gebruiken ook het Bianchi MTB team en het Milka Trek mountainbike team het nieuwe Concor model.
De Concor Carbon FX is het topmodel van de collectie met een zeer laag gewicht van 160 gram en een consumentenprijs van € 160,-.
 
In deze link is alles te zien over het nieuwe model, met specifieke uitleg en de specificaties.

 

Reageer op dit artikel