nieuws

Orbea opent eigen verkoopkantoor in België

Fietsen

Orbea opent eigen verkoopkantoor in België

Het Spaanse merk Orbea is al 14 jaar actief in België en heeft daar met name in de racefietsen een erkende positie verworven. Deze wil het Baskische merk verder uitbreiden en de service naar een hoger plan tillen. Daarvoor wordt een eigen kantoor geopend in Meefee.

MALLABIA (Sp.) – Het Spaanse merk Orbea is al 14 jaar actief in België en heeft daar met name in de racefietsen een erkende positie verworven. Deze wil het Baskische merk verder uitbreiden en de service naar een hoger plan tillen. Daarvoor wordt een eigen kantoor geopend in Meefee.

Ook zullen voor de Belgische markt de marketing en sales activiteiten worden uitgebreid. Het kantoor zal worden bemand per juni dit jaar door een klein dynamisch en proactief team.

De presentatie van de 2012-collectie zal vanuit Meefee gebeuren, waarvoor in de nieuwe structuur een goed uitgeruste full service organisatie klaar staat voor sales, marketing, promotionele activiteiten en strategische ondersteuning.

Meer over orbea…

Reageer op dit artikel