nieuws

Fietsendrager voor freeride

Fietsen

Fietsendrager voor freeride

De Thule Group, marktleider in producten en merken om gemakkelijk, veilig en in stijl benodigdheden te vervoeren, presenteert een nieuwe versie van de klassieke Thule FreeRide fietsendrager – de Thule FreeRide 532.

De Thule Group, marktleider in producten en merken om gemakkelijk, veilig en in stijl benodigdheden te vervoeren, presenteert een nieuwe versie van de klassieke Thule FreeRide fietsendrager – de Thule FreeRide 532.
 
De eerste Thule FreeRide fietsendrager werd in 1990 gelanceerd. Sindsdien is deze uitgegroeid tot een icoon op het gebied van fietsdragers en wordt hij verkocht in 38 landen. Op de ISPO 2011 werd een nieuwe versie van deze fietsendrager gepresenteerd – de Thule FreeRide 532.
 
De nieuwe drager kenmerkt zich door een dynamischer design, met gebogen buizen, ronde vormen en een exclusieve titaniumkleur.
 
De constructie van de drager is verbeterd, met nieuwe wielhouders die het laden vergemakkelijken. Als de fietsen op de drager zijn geplaatst, kunnen ze snel worden vastgezet met de voor verschillende wielmaten verstelbare riemen.

De fietsdrager zelf heeft geen losse onderdelen en kan daardoor eenvoudig worden gemonteerd. Door het handige snelmontagesysteem kan de drager zowel op aerostangen als op vierkante stangen worden gemonteerd.
 
De Thule FreeRide 532 kan gemakkelijk worden gecombineerd met de Thule SlideBar. Deze uitschuifbare dakdrager maakt het zeer eenvoudig om de fietsen op het dak te plaatsen en op de Thule FreeRide 532 te bevestigen.
 

Reageer op dit artikel