nieuws

Stappenbelt Sportfietsen Apeldoorn vanaf nu Specialized concept store

Fietsen

Stappenbelt Sportfietsen Apeldoorn vanaf nu Specialized concept store

APELDOORN – Onder grote belangstelling van de media, partners en consumenten heropenden Gert en Roelien Stappenbelt gisteren hun volledig nieuwe Specialized Concept Store. Niemand minder dan Humberto Tan stelde het nieuwe concept gisteravond voor aan de genodigden.

APELDOORN – Onder grote belangstelling van de media, partners en consumenten heropenden Gert en Roelien Stappenbelt gisteren hun volledig nieuwe Specialized Concept Store. Niemand minder dan Humberto Tan stelde het nieuwe concept gisteravond voor aan de genodigden.

De eerste contacten om als Specialized Concept Store verder door het leven te gaan, waren er al enkele jaren geleden. “De keuze om voor dit succesvolle concept te gaan is er een die we met ons hart hebben gemaakt. We zijn dan ook bijzonder trots om onze passie en professie nog meer kracht bij te zetten dankzij dit prachtige concept”, aldus Gert en Roelien Stappenbelt.

Na onder andere Goirle, München, Kopenhagen, Montpellier, Westerlo en Kerkrade is Apeldoorn de volgende plaats die haar deuren opent voor een Specialized Concept Store. Hiermee wordt de nauwe samenwerking tussen Stappenbelt Sportfietsen Apeldoorn en Specialized voortgezet.

Stappenbelt Sportfietsen is al sinds 1992 actief als tweewielerspecialist. Naast een zeer fanatieke Gert Stappenbelt, die onlangs nog een enorme uitdaging aanging door samen met een personeelslid mee te doen aan de Trans Andes, wist Roelien Stappenbelt al eens de hele triatlon met succes af te ronden. Ook hun dochter Nadia Stappenbelt maakt deel uit van het Specialized-DPD Pakketservice Woman Cycling Team en mag gezien worden als een talent.

Naast het runnen van de winkel en het drukke gepassioneerde sportieve fietsleven is Gert Stappenbelt als teameigenaar ook nog eens betrokken bij het Stappenbelt MPL Specialized MTB Team. Gert Stappenbelt over zijn nieuwe Specialized Concept Store: ”Specialized is het enige merk dat de consument een dusdanig breed scala aan mogelijkheden biedt. Hierdoor kan er meer plezier en rendement uit het fietsen gehaald worden. Naast een ruim aanbod in fietsen, accessoires en kleding beschikken we ook nog eens over een speciaal ingerichte BG FIT ruimte waarmee we voor de consument de perfecte zit op de fiets weten te realiseren. Uiteraard stellen we hoge eisen aan onze kwaliteit als Specialized Concept Store en laten wij ons ook jaarlijks door Specialized bijscholen zodat al ons personeel perfect op de hoogte is van de laatste  technologieën en ontwikkelingen, wat ze in staat stelt de klanten tot in detail te informeren. Al deze ingrediënten gekoppeld aan ons sterke team maken het ons mogelijk om perfect aan te sluiten bij de wensen en behoeftes van de consument.”

De ruim 400 m2 grote Specialized Concept Store biedt een uitgebreide collectie aan heren-, dames- en kinderproducten. De winkel is verdeeld over twee verdiepingen, waarbij de begane grond volledig in het teken staat van Race, MTB en accessoires. De bovenverdieping wordt onder andere gekleurd door Globe Bikes, de sportieve stadsfiets en kinderfietsen. Ook deze Specialized Concept Store beschikt over een speciaal ingerichte BG FIT corner waar fietsmetingen tot in detail uitgevoerd kunnen worden. Het fietsplezier en het rendement worden hierdoor aanzienlijk vergroot. “De fietsers van dit moment stellen steeds hogere eisen als het gaat om de fiets en de daarbij behorende accessoires. Hierbij spelen functionaliteit, comfort en design een belangrijke rol. Wij als Specialized kunnen als geen ander volledig aansluiten bij de wensen en behoeftes van de consument. We blijven focussen op innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten die de rijder of rijdster een werkelijk voordeel geven”, aldus Paul Pigmans Sales en Marketing Manager Specialized Europe B.V.

Reageer op dit artikel