nieuws

Auping neemt Sparta Pickup als eye catcher

Fietsen

Auping neemt Sparta Pickup als eye catcher

APELDOORN – Het bekendste beddenmerk van Nederland heeft voor de Sparta Pickup gekozen als premium in haar nieuwe campagne voor luxe boxspringbedden. In een intensieve tv-campagne die is gestart op maandag 21 maart en loopt tot 10 april wordt een speciale Pickup aangeboden aan iedere koper van een Auping boxspring.

APELDOORN – Het bekendste beddenmerk van Nederland heeft voor de Sparta Pickup gekozen als premium in haar nieuwe campagne voor luxe boxspringbedden. In een intensieve tv-campagne die is gestart op maandag 21 maart en loopt tot 10 april wordt een speciale Pickup aangeboden aan iedere koper van een Auping boxspring.

De ‘Auping Edition’ Pickup is een afgeleide van de Pickup Chalk, de bekende transportfiets van Sparta met een krijtbord in het frame. Behalve op televisie zal Auping de actie ook inzetten op de landelijke radiozenders en in een bijlage van de Telegraaf.
 
Om de actie extra kracht bij te zetten heeft Sparta de Auping Plaza’s voorzien van de speciale Auping Edition Pickup. Gedurende de actieperiode staan de Pickups, ondersteund door point of sale actiemateriaal, geëtaleerd in de Auping Plaza’s door heel Nederland.
 
Sparta verwacht met de actie de interesse in de Sparta Pickup verder te verhogen.

Meer over Sparta

Reageer op dit artikel