nieuws

Vouwfietsen Mobiky

Fietsen

Vouwfietsen Mobiky

Floris van Heteren van importeur Van Gogh Bikes.com importeert vouwfietsen van Mobiky. Voor Nederland ligt de focus op de 16 inch modellen. Het merk heeft ook 12 inch vouwfietsen, maar die worden vooral op boten gebruikt. De 16 inch modellen izijn verkrijgbaar in vier versies: met derailleur, met Nexus 3 of 8 en een elektrische vouwfiets.

Floris van Heteren van importeur Van Gogh Bikes.com importeert vouwfietsen van Mobiky. Voor Nederland ligt de focus op de 16 inch modellen. Het merk heeft ook 12 inch vouwfietsen, maar die worden vooral op boten gebruikt. De 16 inch modellen izijn verkrijgbaar in vier versies: met derailleur, met Nexus 3 of 8 en een elektrische vouwfiets.

Mobiky geeft vijf jaar garantie op het frame en twee jaar op componenten. De vouwfietsen van Mobiky voldoen aan de NS-normen en kunnen eenvoudig in de trein meegenomen worden omdat ze ingevouwen rijdend te vervoeren zijn. De productie van de vouwfietsen van Mobiky gebeurt niet meer in het verre oosten, maar in een nieuwe fabriek in Frankrijk.

www.mobiky.nl

Reageer op dit artikel