nieuws

Fiets en Wandelbeurs naar Vlaanderen

Fietsen

Fiets en Wandelbeurs naar Vlaanderen

AMSTERDAM/MECHELEN (B) – De zo succesvolle Fiets en Wandelbeurs, al jaren een begrip in Nederland, trekt in 2012 ook naar Vlaanderen. Het Amsterdamse concept krijgt een Vlaamse tegenhanger in Mechelen. Want behalve wielergek is Vlaanderen ook helemaal weg van recreatief fietsen en wandelen.

AMSTERDAM/MECHELEN (B) – De zo succesvolle Fiets en Wandelbeurs, al jaren een begrip in Nederland, trekt in 2012 ook naar Vlaanderen. Het Amsterdamse concept krijgt een Vlaamse tegenhanger in Mechelen. Want behalve wielergek is Vlaanderen ook helemaal weg van recreatief fietsen en wandelen.

De Fiets en Wandelbeurs is een combinatie van kwaliteit, enthousiasme, beleving en heel veel informatie. Honderden exposanten bieden de beste materialen, producten en informatie. Tal van grote en kleine reisorganisaties vertellen de bezoeker alles over fietsen en wandelen, van de Vlaamse polders tot de Ardense heuvels, van Spaanse dorpjes tot Mongoolse steppen. Alle modellen fietsen, van op maat gemaakte vakantiefietsen tot kinderkarren, tandems, e-bikes en sportieve fietsen en mountainbikes kunnen op het fietsparcours worden uitgeprobeerd. Outdoor spullen van tenten tot wandelschoenen kunnen worden bekeken.

Op 18 en 19 februari 2012 wordt Mechelen het centrum van fietsend en wandelend Vlaanderen. De fraai aan het rustieke riviertje de Nekker gelegen Nekkerhal zal bruisen van enthousiasme en beleving. De stad Mechelen, met haar fraaie, oude centrum, ligt centraal in het stedelijk gebied van Antwerpen, Leuven, Brussel en Gent en is goed bereikbaar vanuit heel Vlaanderen. De Nekkerhal ligt nog geen tien minuten stappen van het treinstation Mechelen Nekkerspoel, over een fraaie fiets- en wandelroute langs de Nekker.

De Fietsreisbeurs in Retie, georganiseerd door De Vakantiefietser vzw en in 15 jaar uitgegroeid tot een begrip in Vlaanderen, zal op 19 en 20 maart 2011 voor het laatst plaatsvinden in de Antwerpse Noorderkempen. In 2012 zet de Vakantiefietser vol enthousiasme mee zijn schouders onder de Fiets en Wandelbeurs in Mechelen.

De Fiets en Wandelbeurs Vlaanderen wordt de beste beurs voor fietsers en wandelaars, voor vakantie en recreatie. De kennis, kwaliteit en ervaring uit Amsterdam samen met de knowhow van vele enthousiaste verenigingen van Vlaamse fietsers en wandelaars, dat kan alleen maar resulteren in een geweldige beurs voor fietsers en wandelaars.

De Fiets en Wandelbeurs Vlaanderen
18 en 19 februari 2012
Nekkerhal – Mechelen

Reageer op dit artikel