nieuws

Extra Lite versie 29”-er Merida

Fietsen

Extra Lite versie 29”-er Merida

Wegens het grote succes van 29”-er mountainbikes, die de MTB-verkoop een nieuwe impuls geven, heeft Merida besloten een extra Twenty Nine Lite model in de markt te zetten. Dit speciale actiemodel wordt in een beperkte oplage geproduceerd en is extra scherp geprijsd.

Wegens het grote succes van 29’’-er mountainbikes, die de MTB-verkoop een nieuwe impuls geven, heeft Merida besloten een extra Twenty Nine Lite model in de markt te zetten. Dit speciale actiemodel wordt in een beperkte oplage geproduceerd en is extra scherp geprijsd.

Het gaat om de nieuwe Twenty Nine Lite XT, die dus is afgemonteerd met Shimano XT. Met deze prima afmontage verwacht Merida dat deze versie een hardloper gaat worden. Er zijn nog niet zoveel merken met 29’’-ers en dan is een scherp geprijsd model een zeer bruikbaar item voor in de showroom.

De normale consumentenverkoopprijs van de ‘Twenty Nine XT Edition’ is € 1.699,-. De verkoopprijs voor het actiemodel is echter nog scherper dan gebruikelijk, en kost dan ook slechts € 1.399,-.

Meer over Merida

Reageer op dit artikel