nieuws

Winora in de frontlinie met e-bikes

Fietsen

Winora in de frontlinie met e-bikes

SENNFELD (Dsl.) – De directeur van Winora, Susanne Puello, windt er geen doekjes om, Winora wordt het leidende e-bikemerk in Duitsland. Om dit doel te bereiken, is de Winora Group een Research&Development partnership aangegaan met JD Group, de producent van TranzX PST e-bike componenten en complete e-bikes (Eagle).

SENNFELD (Dsl.) – De directeur van Winora, Susanne Puello, windt er geen doekjes om, Winora wordt het leidende e-bikemerk in Duitsland. Om dit doel te bereiken, is de Winora Group een Research&Development partnership aangegaan met JD Group, de producent van TranzX PST e-bike componenten en complete e-bikes (Eagle).

De Winora Group is onderdeel van Accell Group en een van de marktleiders op fietsengebied in Duitsland met de merken Winora, Staiger, HaiBike, Sinus, Bikespace, BAvaria en XLC. Onlangs bezocht een team van Winora samen met 30 dealers de productiefaciliteiten van JD in China. Hier konden de Winora-dealers de productie van JD TranzX PST met eigen ogen aanschouwen.

De dealers waren onder de indruk van de moderne en eigentijdse fabriek die, zoals een van de dealers opmerkte, ‘als voorbeeld kan dienen voor de fabrieken in Duitsland.’

De 2011 collectie e-bikes van Winora heeft een speciaal ontwikkeld frame en exclusieve technologieën afkomstig van JD. “Winora wil voorop lopen in de e-bike markt met leidende innovaties, wat we realiseren dankzij onze samenwerking met JD Group”, aldus Puello. Ons doel is nieuwe marktsegmenten aan te boren en e-bikes te maken die aantrekkelijk zijn voor een jonge doelgroep.”

Meer over Accell

Reageer op dit artikel