nieuws

Klos Tweewielers benoemd tot erelid Schwalbe Martahon Green Guard-familie

Fietsen

Klos Tweewielers benoemd tot erelid Schwalbe Martahon Green Guard-familie

ZWOLLE/HOOFDDORP – Tijdens het KCU Bike Event hadden Schwalbe en Kruitbosch een leuke actie voor de bezoekers ter introductie van de Marathon Green Guard. De trekking heeft inmiddels plaatsgevonden. Klos Tweewielers is een van de drie prijswinnaars en is ondertussen benoemd tot erelid van de Schwalbe Marathon Green Guard-familie.

ZWOLLE/HOOFDDORP – Tijdens het KCU Bike Event hadden Schwalbe en Kruitbosch  een leuke actie voor de bezoekers ter introductie van de Marathon Green Guard. De trekking heeft inmiddels plaatsgevonden. Klos Tweewielers is een van de drie prijswinnaars en is ondertussen benoemd tot erelid van de Schwalbe Marathon Green Guard-familie.

“Deze familie is milieubewust en zoekt altijd naar de meest duurzame oplossingen. Met een nieuwe rubbersamenstelling is de Schwalbe Marathon band nóg duurzamer. De anti-leklaag Green-Guard bestaat voor 1/3 uit gerecycled materiaal. Met zijn ECE-R75 keurmerk is het ook geschikt voor alle e-bikes (tot 50 km/uur)”, aldus Tom Eilert van KCU. Om Klos Tweewielers een goed begin te geven als erelid van deze familie ontvingen zij een Schwalbe Basic shopsysteem.

Bert Olsman van Klos Tweewielers geeft aan hoe milieubewust het bedrijf is. “Het sprak ons aan dat Schwalbe nu de Marathon Green Guard gaat leveren. De band is gemaakt uit 1/3 gerecycled latexproducten. Steeds meer klanten worden milieubewuster. Daarom zal het deze mensen ook zeker aanspreken.” Op de vraag waarom ze gekozen hebben voor Schwalbe antwoordt hij: “We monteren bijna 90% Schwalbe. De kwaliteit is zeer goed en we krijgen van onze klanten weinig klachten. Tevens worden wij goed ondersteunt door de vertegenwoordiger van Schwalbe. We hebben onze zaak nu 20 jaar en nog nooit een prijs gewonnen. We vinden het dan ook zeer leuk om deze prijs te winnen. Als gevolg moesten wij wel ons eigen bandenrek afbreken om plaats te maken voor deze mooie bandenstelling.”

Reageer op dit artikel