nieuws

Display grips ODI

Fietsen

Display grips ODI

Nieuw in het assortiment van ODI: het BMX single ply POP display. De in de BMX wereld immens populaire Longneck ST grips worden nu geleverd met gratis display voor in uw winkel. Bij bestelling van 36 gripsets, waarvan 27 sets Longneck ST en 9 sets Longneck ‘O’.

Nieuw in het assortiment van ODI: het BMX single ply POP display. De in de BMX wereld immens populaire Longneck ST grips worden nu geleverd met gratis display voor in uw winkel. Bij bestelling van 36 gripsets, waarvan 27 sets Longneck ST en 9 sets Longneck ‘O’.

Nu ook nieuw in het assortiment, ODI Troy Lee Designs bonus pack grips. Voor zowel de BMX als de MTB. Ook leuk is de BMX candy jar. Een snoepdoos vol met stuurpluggen om de fiets net dat beetje extra te geven. Universele passing, hoeft dus niet per se met ODI grips gecombineerd te worden.
Leverbaar via Passage Trading in Numansdorp.

Reageer op dit artikel