nieuws

Boonen Tweewielers en Fiets Expo maken Martahon Green Guard familie compleet

Fietsen

Boonen Tweewielers en Fiets Expo maken Martahon Green Guard familie compleet

ZWOLLE/HOOFDDORP – Na Klos Tweewielers zijn ook Fiets Expo uit Oosterbeek en Boonen Tweewielers uit Harderwijk benoemd tot Ere-lid van de Schwalbe Marathon Green Guard Familie. Tijdens het KCU Bike Event hadden Schwalbe en Kruitbosch een leuke actie voor de bezoekers ter introductie van de Marathon Green. De drie prijswinnaars ontvingen een Schwalbe Basic shopsysteem.

ZWOLLE/HOOFDDORP – Na Klos Tweewielers zijn ook Fiets Expo uit Oosterbeek en Boonen Tweewielers uit Harderwijk benoemd tot Ere-lid van de Schwalbe Marathon Green Guard Familie. Tijdens het KCU Bike Event hadden Schwalbe en Kruitbosch  een leuke actie voor de bezoekers ter introductie van de Marathon Green. De drie prijswinnaars ontvingen een Schwalbe Basic shopsysteem.

Volgens Schwalbe en Kruitbosch Cycle Universe werken de drie zaken milieubewust en zoeken ze altijd naar de meest duurzame oplossingen. Met een nieuwe rubbersamenstelling is de Schwalbe Marathon band nóg duurzamer. De anti-leklaag Green-Guard bestaat voor 1/3 uit gerecycled materiaal. Met zijn ECE-R75 keurmerk is het ook geschikt voor alle e-bikes (tot 50 km/uur).  “We waren erg verrast met het winnen van de prijs en de mooie onderscheiding”, aldus Arjan Boonen. ‘We vinden het erg belangrijk om met duurzame goede en milieuvriendelijke producten te werken, dus die Marathon Green Guard past wel bij ons. Alles wat we gebruiken is biologisch afbreekbaar en voor de rest wordt al ons bedrijfsafval gescheiden ingezameld”, aldus een milieubewust Boonen Tweewielers (te zien op de foto).

“Wat leuk dat wij nu eens wat winnen”, zegt Marinus van den Berg tijdens de feestelijke onderscheiding. “Daarnaast past deze prijs ook écht bij ons, want wij vinden het belangrijk om met duurzame producten te werken. Zoals deze Marathon Green Guard van Schwalbe. Dit geldt voor al onze producten als uitgangspunt. Milieubewust en duurzaamheid is ook erg hot bij de consument van nu. En waarom de keuze voor Schwalbe? Dat is heel eenvoudig. Wij houden van A-merken met betrekking tot kwaliteit en milieuaspecten.”

Reageer op dit artikel