nieuws

Sparta wint regionale innovatieprijs

Fietsen

Sparta wint regionale innovatieprijs

APELDOORN – Zaterdag 20 november ontving Sparta de innovatieprijs 2010 van het Apeldoornse nieuwsmedium ApeldoornDirect. Sparta werd hiermee beloond voor de uitvinding van en continue innovatie op het gebied van de elektrische fiets. De uitreiking vond plaats tijdens het tweejaarlijkse Heldengala.

APELDOORN – Zaterdag 20 november ontving Sparta de innovatieprijs 2010 van het Apeldoornse nieuwsmedium ApeldoornDirect. Sparta werd hiermee beloond voor de uitvinding van en continue innovatie op het gebied van de elektrische fiets. De uitreiking vond plaats tijdens het tweejaarlijkse Heldengala.

De prijs werd overhandigd door Ruud Veltenaar, ondermeer bekend als CEO van Planet Internet en Cap Gemini. Sinds 2009 is Ruud Veltenaar actief in met het trainen van ondernemers, bestuurders en andere professionals.

Sparta werd verkozen uit 40 genomineerden waaronder het eveneens Apeldoornse Omnisportcentrum. De verkiezing vond plaats door een vakjury en een publieksjury. De stem van de vakjury woog daarbij voor 80% en de publieksstem 20%. Het ging bij deze verkiezing niet om een specifiek product, maar om het algehele innovatieve karakter van de deelnemende bedrijven.

De prijs werd in ontvangst genomen door commercieel directeur Mark Kuper (links) en hoofd marketing Marco Kalden.

Meer over Sparta

Reageer op dit artikel