nieuws

Vittoria sponsor Team Quick Step

Fietsen

Vittoria sponsor Team Quick Step

MADONE (It.) – Vittoria heeft een 2-jarig sponsorcontract getekend met Team Quick Step. Volgens dit contract gaat Vittoria Quick Step voorzien van technisch advies en banden. Met name de nieuw ontwikkelde Vittoria Corsa EVO SC Tubular, waar veel wedstrijdrijders mee reden dit seizoen.

MADONE (It.) – Vittoria heeft een 2-jarig sponsorcontract getekend met Team Quick Step. Volgens dit contract gaat Vittoria Quick Step voorzien van technisch advies en banden. Met name de nieuw ontwikkelde Vittoria Corsa EVO SC Tubular, waar veel wedstrijdrijders mee reden dit seizoen.

Volgens Sales&Marketing directeur René Timmermans hebben de Quick Step rijders zelf gevraagd om Vittoria. “Ze zeiden dat ze gewoon niets anders wilden dan deze nieuwe tubular van Vittoria. Het zijn de prestaties van de band die hen hebben overtuigd, reden waarom we het geweldig vinden om sponsor te zijn.”

Vittoria is in staat om binnen de handgemaakte uitgebreide range Servizio Corse precies de band te leveren waar de renners om vragen. Voor alle omstandigheden.

Team Quick Step (België) is een hard aan de weg timmerende Pro Tour ploeg die bekendheid geniet dankzij kampioenen als Tom Boonen, Sylvain Chavanel, Stijn Devolder en Wouter Weylandt.

Meer over Vittoria

Reageer op dit artikel