nieuws

Pexkids

Fietsen

Pexkids

Buzaglo breidt na de introductie vorig jaar van de lijn kinderfietsaccessoires van Pexkids het assortiment uit met verlichting voor op de kinderfiets. Het bedrijf heeft unieke siliconen lampjes laten produceren, geheel naar eigen ontwerp.

Buzaglo breidt na de introductie vorig jaar van de lijn kinderfietsaccessoires van Pexkids het assortiment uit met verlichting voor op de kinderfiets. Het bedrijf heeft unieke siliconen lampjes laten produceren, geheel naar eigen ontwerp.

De lampjes zijn verpakt per set (voor- en achterlicht) op een Pexkids blisterkaart. Ter introductie hebben we een toonbankdisplay samengesteld met een assortiment van 12 stuks. De serie bestaat uit drie verschillende types, te weten: lieveheersbeestje, vlinder en auto. De toonbankdisplay bevat vier van elk type en is gebruiksklaar. Ook de chrome toeter is weer terug van weggeweest.

Op de Bike Motion worden alle modellen gepresenteerd.

Reageer op dit artikel