nieuws

Lezers Fiets verkiezen CUBE dames MTB tot Fiets van het jaar

Fietsen

Lezers Fiets verkiezen CUBE dames MTB tot Fiets van het jaar

ROTTERDAM – Op de Bike MOTION Benelux afgelopen weekend is de dames MTB CUBE Access GTC WLS door de lezers van het blad Fiets verkozen tot Fiets van het jaar. Voor en tijdens de consumentenbeurs hebben de lezers van Fiets in grote getale gestemd op de racefiets en mountainbike van het Jaar.

ROTTERDAM – Op de Bike MOTION Benelux afgelopen weekend is de dames MTB CUBE Access GTC WLS door de lezers van het blad Fiets verkozen tot Fiets van het jaar. Voor en tijdens de consumentenbeurs hebben de lezers van Fiets in grote getale gestemd op de racefiets en mountainbike van het Jaar.

In de categorie mountainbikes tot € 1.750,- verkozen de lezers de CUBE Access GTC WLS als winnaar. “Wij zijn zeer vereerd met deze award, die nog nooit eerder is uitgereikt aan een dames mountainbik,” aldus algemeen directeur Lennard van Winden. “Dit model is vorig jaar geïntroduceerd samen met de Reaction GTC herenlijn. Sinds het begin van de zomer zien we een zeer sterke vraag naar specifieke dames modellen en we gaan deze lijn zeker voortzetten met deze fantastische prijs.”

Meer over CUBE

Reageer op dit artikel