nieuws

José Antonio Hermida zorgt voor veel experience bij Merida

Fietsen

José Antonio Hermida zorgt voor veel experience bij Merida

UTRECHT – Merida heeft wereldkampioen mountainbike José Antonio Hermida naar Nederland gehaald voor signeer- en fotosessies op de stand van Merida. Een uitstekende zet, want fans staan geduldig in de rij om op de foto te gaan en een gesigneerde poster mee te nemen.

UTRECHT – Merida heeft wereldkampioen mountainbike José Antonio Hermida naar Nederland gehaald voor signeer- en fotosessies op de stand van Merida. Een uitstekende zet, want fans staan geduldig in de rij om op de foto te gaan en een gesigneerde poster mee te nemen.

Ook morgen zal Hermida aanwezig zijn op de stand van Merida (hal 1, C010). Afgelopen september veroverde hij de wereldtitel mountainbike op het circuit van Mont Sainte Anne in Canada.

Peter Koperdraad, directeur Merida Benelux, die ook met Hermida op de foto ging, is zeer te tevreden. “We hebben ik weet niet hoeveel posters uitgedeeld. En we moeten Hermida bijna tegen zichzelf in bescherming nemen, want hij gaat maar door.”

De wereldkampioen bewijst maar weer eens hoe benaderbaar grootheden uit de wielersport zijn. Voor iedere fan neemt hij rustig de tijd voor een foto, handtekening of een praatje. Hij geniet van alle aandacht die hem ten deel valt.

Hermida wordt geposteerd achter een temabike waarmee hij zijn titel behaalde en voor het logo van het eerder dit jaar geopende Merida Experience Center. “Zo brengen we ons MEC toch subtiel onder de aandacht,” aldus Koperdraad.

De stand van Merida gaat naadloos over in de stand van het zustermerk Centurion. “Dat valt veel mensen op. We staan met Centurion weer een beetje groter dan vorig jaar en hebben zo de ruimte het merk nog beter te positioneren.”

Reageer op dit artikel