nieuws

‘Definitive’ by Gitane op Bike MOTION Benelux

Fietsen

‘Definitive’ by Gitane op Bike MOTION Benelux

ZWOLLE – Tijdens de Bike MOTION in de Jaarbeurs in Utrecht wordt de collectie van www.definitive.nl gepresenteerd. Op zondag 24 oktober is Joop Zoetemelk van 14.00 uur tot 15.30 uur aanwezig voor een signeersessie op de stand van Definitive. Definitive is alleen online verkrijgbaar.

ZWOLLE – Tijdens de Bike MOTION in de Jaarbeurs in Utrecht wordt de collectie van www.definitive.nl gepresenteerd. Op zondag 24 oktober is Joop Zoetemelk van 14.00 uur tot 15.30 uur aanwezig voor een signeersessie op de stand van Definitive. Definitive is alleen online verkrijgbaar.

Online kunnen consumenten racefietsen en mountainbikes van het Franse merk Definitive samenstellen en aanschaffen. Oud-Tourwinnaar Joop Zoetemelk zal zondag 24 oktober aanwezig zijn bij Definitive (hal 1, B133) om handtekeningen uit te delen en met fans op de foto te gaan. Zoetemelk reed in 1973 een seizoen bij de Franse wielerploeg. “Ik ben zeer enthousiast over de nieuwe collectie van Defintive en kom graag naar de lancering in Nederland voor een signeersessie”, vertelt Joop Zoetemelk.

Online collectie en unieke service
Door directe lijnen met de fabrikant zijn de prijzen van de Definitive fietsen scherp en concurrerend. Niet alleen de prijs maar ook het speciaal ontwikkelde aftersales traject maakt Definitive onderscheidend. De fiets wordt persoonlijk thuisbezorgd en op maat afgesteld.

De collectie van Definitive bestaat uit verschillende volledig afgemonteerde racefietsen en mountainbikes. Van highend carbon tot lichtgewicht aluminium racers en van hardtails tot volledig geveerde downhill machines. Ook is het mogelijk om zelf een fiets samen te stellen door een los frame te kiezen. De paradepaardjes binnen de collectie van Definitive zijn de THE ONE racefiets en de CALIBRE mountainbike. Beide fietsen met een in het oog springend design en hoogwaardige afmontage.

Wielergeschiedenis
Het Franse merk Gitane wordt opgericht in 1930 door Marcel Brunelière in het Franse Machecoul. In de jaren vijftig breekt het merk echt door als ze starten met het sponsoren van het professionele wielrennen. Eerst met Jacques Anquetil en jaren later met Tourwinnaars, Bernard Hinault, Joop Zoetemelk, Lucien van Impe, Laurent Fignon en Greg LeMond. De huidige collectie fietsen van Definitive profiteert van deze rijke historie en ervaring.

Reageer op dit artikel