nieuws

Campagnolo met roadshows Revolution11 Test Tour naar dealers

Fietsen

Campagnolo met roadshows Revolution11 Test Tour naar dealers

TEREUZEN – Campagnolo is afgelopen zaterdag begonnen met de Revolution11 Test Tour. Deze tour loopt door tot en met december en bestaat uit een serie roadshows langs een aantal Campagnolo Pro-Shops. Namens ICC, de Benelux-agent van Campagnolo, bezoekt Juriën van Duuren de deelnemende winkels met tien racefietsen waarop het nieuwste 11-speedmateriaal is gemonteerd

TEREUZEN – Campagnolo is afgelopen zaterdag begonnen met de Revolution11 Test Tour. Deze tour loopt door tot en met december en bestaat uit een serie roadshows langs een aantal Campagnolo Pro-Shops. Namens ICC, de Benelux-agent van Campagnolo, bezoekt Juriën van Duuren de deelnemende winkels met tien racefietsen waarop het nieuwste 11-speedmateriaal is gemonteerd

Consumenten kunnen deze fietsen vervolgens zelf testen. Voor alle deelnemers ligt een Revolution11-T-shirt klaar. Campagnolo voelt zich nauw verbonden met fietsliefhebbers over de hele wereld en het netwerk van Campagnolo Pro-Shops in de Benelux. Omdat de kwaliteit van de nieuwe producten het best kan worden ervaren door ze zelf te testen in de winkel, is Campagnolo gestart met deze Revolution11 Test Tour.

“De profwielrenners en de fietsers die de afgelopen jaren met de 11-speedgroepen hebben gereden, gecombineerd met het toegewijde werk van de ingenieurs van het Campagnolo Tech Lab maken het mogelijk de lat steeds hoger te leggen en de topproducten die al een ijkpunt zijn, nog verder te verbeteren”, aldus ICC. “Revolution11 is het resultaat van technische verfijningen die de drivetrains ongekende schakelmogelijkheden geven en, dankzij speciale materialen en innovatieve technische oplossingen, lichter maken dan ooit.”

Het programma van de Revolution11 Test Tour:

02/10          Sportivo Fietsen           Bavikhove (België)
08-09/10     Jos Feron Fietsen          Schimmert  (Nederland)
16/10          Fietsen Godefroot         Sint Martens Latem (België)
22-24/10     Bike Motion                  Jaarbeurs Utrecht (Nederland)
29-30/10     Cycles Emrin                Nieuwenrode (België)
05-06/11     Van Herwerden Wielersport       Voorburg (Nederland)
12-13/11     Plieger Sport               Meerkerk (Nederland)
20-21/11     Beukers Bike Centre     Petten (Nederland)
27/11          Raceshop John Knoops Mierlo (Nederland)
02-04/12     Dexters Sport               Opglabbeek (België)
11-12/12     Chamizo Fietsen           Sint Katelijne Waver (België)
18-19/12     Fietsen Jowan               Kluisbergen (België)

Meer informatie is te vinden op de speciale Revolution11-website van Campagnolo:
www.r11.campagnolo.com/en/testour

Reageer op dit artikel