nieuws

BeOne versterkt verkoopactiviteiten in Belgische markt

Fietsen

BeOne versterkt verkoopactiviteiten in Belgische markt

BEVERWIJK – Vanwege de groeiende belangstelling voor BeOne vanuit de Belgische markt breidt BeOne Bikes de activiteiten uit op de Belgische markt met een eigen verkooporganisatie. Hiermee is volgens Blomson International een belangrijke stap gemaakt naar een optimale ondersteuning van het dealernetwerk en het merk in België.

BEVERWIJK – Vanwege de groeiende belangstelling voor BeOne vanuit de Belgische markt breidt BeOne Bikes de activiteiten uit op de Belgische markt met een eigen verkooporganisatie. Hiermee is volgens Blomson International een belangrijke stap gemaakt naar een optimale ondersteuning van het dealernetwerk en het merk in België.

Het BeOne sales team is onlangs versterkt met de komst van Bas Giling. Bas is onlangs afgestudeerd aan het Johan Cruijff University en heeft als beroepsrenner in dienst gereden van onder andere het opleidingsteam van Rabobank wielerploeg en T-Mobile. Bas heeft een nauwe band met de fietswereld en zal zich nu gaan toeleggen op de verkoop van BeOne Bikes in België.

BeOne Bikes (race-, cross-, mtb- en hybride fietsen)  is onder andere de sponsor van diverse wielerploegen waaronder het Leontien Ladies Team en AA-Cycling.  

Reageer op dit artikel