nieuws

Cyclon ATB Wet Lube

Fietsen

Cyclon ATB Wet Lube

Cyclon komt met een smeermiddel voor alle draaiende onderdelen. De Cyclon ATB Wet Lube smeerolie kan een handje helpen om de fiets onder alle omstandigheden soepel te laten lopen.

Cyclon komt met een smeermiddel voor alle draaiende onderdelen. De Cyclon ATB Wet Lube smeerolie kan een handje helpen om de fiets onder alle omstandigheden soepel te laten lopen.

Het najaar komt er weer aan en dan wordt het door de minder goede weersomstandigheden ook anders fietsen. Sommigen zetten dan de racefiets op stal maar de diehards blijven onder alle omstandigheden doorgaan en kiezen voor de mountainbike. Wanneer deze al een tijdje niet meer is gebruikt is het nodig om al de draaiende onderdelen en kabels eens grondig te checken.

Om zonder belemmering te starten dienen de ketting, derailleurs, schakelhendels e.a. onderdelen vlot te bewegen. De Cyclon ATB Wet Lube smeerolie kan met de handige druppelflacon perfect gedoseerd op de draaiende en bewegende delen aangebracht worden. Het smeermiddel vloeit goed uit tussen de schakels van de ketting en zorgt voor een langdurige smerende werking. Ook wanneer de ketting na een tijd sterk vervuild is geraakt.

Voor een optimaal resultaat is het wel aan te raden om de ketting eerst met Cyclon Bionet te ontvetten. Een klein drupje Cyclon ATB Wet Lube op de scharnierende delen van de derailleurs verhoogt de soepelheid tijdens het schakelen. Het smeermiddel verdrijft tevens het vocht en beschermt tegen roestvorming. Dit product is daardoor dan ook zeer geschikt voor gebruik bij natte weersomstandigheden. In dat geval is deze Cyclon olie ook zeer geschikt voor het algemene onderhoud van race- en cyclocrossfiets.                
Adviesverkoopprijs: Cyclon Wet Lube 125 ml = € 8,50.  

Reageer op dit artikel