nieuws

Big-Feet Smart Lady S7

Fietsen

Big-Feet Smart Lady S7

Big-Feet komt met een transportfiets met lage instap en vaste aluminium voordrager: Door de onderbuis stijlvol langs de balhoofbuis door te laten lopen kon op sierlijke wijze een lichte aluminium voordager gemonteerd worden.

Big-Feet komt met een transportfiets met lage instap en vaste aluminium voordrager: Door de onderbuis stijlvol langs de balhoofbuis door te laten lopen kon op sierlijke wijze een lichte aluminium voordager gemonteerd worden.

Hierdoor onstaat een modieuze stadsfiets die speciaal is vanwege zijn fraaie uiterlijk als zijn handige gebruiksgemak.
Door een stoere bagagedrager waar bijpassende Big-Feet tassen bij gezocht kunnen worden, kan de fiets maximaal bepakt worden.
De fiets heeft 7 Shimano versnellingen met krachtig remmende rollerbrake remsysteem voor en achter, een stevige traanplaat bagagedrager en de stuurdemper zorgt er voor dat het stuur altijd in rechte positie terugkomt.

De volgende maten en kleuren zijn leverbaar: 

Maat: Dames 53  cm  
Kleur: wit (zie afbeelding) of mat zwart

Reageer op dit artikel