nieuws

Nieuwe partner voor Koga MTB-team

Fietsen

Nieuwe partner voor Koga MTB-team

HEERENVEEN – Het Koga mountainbiketeam heeft in Mitsubishi Motors een nieuwe partner gevonden. Het team verplaatst zich voortaan in een Mitsubishi L200 pick-up.

HEERENVEEN – Het Koga mountainbiketeam heeft in Mitsubishi Motors een nieuwe partner gevonden. Het team verplaatst zich voortaan in een Mitsubishi L200 pick-up.

‘Veel van onze klanten geven aan geïnteresseerd te zijn in fietsen als hobby. Mountainbiken past ook nog eens extra goed bij Mitsubishi,” licht Debby van der Voort, PR manager Mitsubishi Motor Sales Nederland, toe.

“Ons merk heeft met vele overwinningen in het verleden in de Dakar rally en het wereldkampioenschap rally een ‘off road’ heritage. Daarnaast wordt onze pay off ‘ Drive@earth’ ook nog eens goed door de mountainbikesport gevisualiseerd.”

Met ‘Drive@earth’ wil Mitsubishi haar milieubewustzijn onderstrepen. Een milieubewustzijn dat verder ook tot uiting komt in Mitsubishi’s activiteiten op het gebied van elektrisch aangedreven voertuigen, zoals de i-MiEV.

Met het Koga MTB-team is Mitsubishi Motors op tal van evenementen aanwezig om met haar doelgroep in contact te komen. Het team bestaat uit de volgende renners: Mark Groen (Steenwijkerwold), Bart Barkhuis (Norg), Ramses Bekkenk (Broek op Langedijk), Ad de Brabander (Wateringen), Ingrid van Lubek (Hilversum), Wilco Verwegen (Melderslo).

Reageer op dit artikel