nieuws

Winnaar Campagnolo Testproject bekend

Fietsen

Winnaar Campagnolo Testproject bekend

TERNEUZEN – Het Campagnolo Testproject is afgelopen en de winnaar van de fiets is bekend. De afgelopen maanden konden bij de deelnemende dealers in Nederland en België fietsen worden getest met de Athena 11-speedgroep en de Zonda 2-Way Fit-wielen. Eén deelnemer heeft dubbel geluk, want hij heeft zijn testfiets gewonnen. De winnaar van het Campagnolo Testproject is Romain Haesaerts uit Steenokkerzeel (B).

TERNEUZEN – Het Campagnolo Testproject is afgelopen en de winnaar van de fiets is bekend. De afgelopen maanden konden bij de deelnemende dealers in Nederland en België fietsen worden getest met de Athena 11-speedgroep en de Zonda 2-Way Fit-wielen. Eén deelnemer heeft dubbel geluk, want hij heeft zijn testfiets gewonnen. De winnaar van het Campagnolo Testproject is Romain Haesaerts uit Steenokkerzeel (B).

Romain testte zijn Emrin-racefiets in mei 2010 bij Cycles Emrin in Nieuwenrode (B). Het was een positieve ervaring, zo blijkt uit zijn beoordeling. Over Athena: “Ik heb jaren ervaring met Chorus en ben er erg tevreden mee. De Athena 11-speed is mij erg meegevallen, ook de keuze 12-29 is een echte aanrader.” Over Zonda zegt Romain:”,De Zonda 2-Way Fit was een goede combinatie met de Athena 11-speed. Er zat een goede loop in. Het was een leuke ervaring om enkele dagen met die fiets rond te toeren, zo’n 220 kilometer in totaal.”
De winnaar gaf zowel Athena als Zonda het eindcijfer 9. Hij kan nu dagelijks genieten van de groep en de wielen van Campagnolo.

Reageer op dit artikel