nieuws

Online adverteren op Wielersportchannel

Fietsen

Online adverteren op Wielersportchannel

ARNHEM – Zes onafhankelijke websites voor de meest actieve wielersporters, waaronder knwu.nl en wielerland.nl, zijn gebundeld in het Wielersportchannel. PSH Media Sales is verantwoordelijk voor de verkoop van advertentieruimte op dit channel, en biedt sinds kort de fietsspeciaalzaken de kans om krachtig onder ogen te komen van actieve wielrenners en mountainbikers woonachtig in de regio van de winkel.

ARNHEM – Zes onafhankelijke websites voor de meest actieve wielersporters, waaronder knwu.nl en wielerland.nl, zijn gebundeld in het Wielersportchannel. PSH Media Sales is verantwoordelijk voor de verkoop van advertentieruimte op dit channel, en biedt sinds kort de fietsspeciaalzaken de kans om krachtig onder ogen te komen van actieve wielrenners en mountainbikers woonachtig in de regio van de winkel.

PSH Media Sales bundelt verschillende websites binnen specifieke markten in een ‘channel’, ook binnen de wielermarkt. Remco Spreeuwers, accountmanager online bij PSH Media Sales: “Niemand kan meer om internet heen. Het is het snelst groeiende medium, en het gebruik neemt nog steeds per maand toe. Een resultaat is het enorme aanbod van internetsites, wat je ook ziet binnen de wielersportmarkt. Het wordt er dus niet overzichtelijker op voor een adverteerder die online wil adverteren. Er zijn tientallen websites gericht op wielersporters, hoe weet je nu welke websites je moet inzetten? Alle sites hanteren namelijk hun eigen bannerformaten, posities, bereikcijfers en manier van afrekenen.”

PSH Media Sales biedt de oplossing. “Wij selecteren binnen een markt enkel de meest prominente websites, en bieden adverteerders de mogelijkheid om in één keer deze substantiële en geïnteresseerde doelgroep te bereiken. Dit alles tegen één tarief met één soort online advertentie, die geplaatst wordt op alle sites binnen het channel. We maken het als het ware hapklaar voor de adverteerder, en dit wordt erg gewaardeerd.”

Voor fietsspeciaalzaken
Vanaf nu kunnen dus ook de fietsspeciaalzaken die racefietsen en mountainbikes in het assortiment voeren, gebruikmaken van de kwalitatieve doelgroep van het Wielersportchannel. “We zijn ons er van bewust dat niet iedere winkel ervaring heeft met online adverteren, en er misschien niet direct aan denkt als geschikt wervingsmedium. Daarom vertellen we er graag alles over en nemen we ze graag aan de hand.

“Het medium biedt veel voordelen ten opzichte van de traditionele media. Winkeliers zijn bijvoorbeeld in staat sneller acties te communiceren met wielrenners en mountainbikers die binnen het verzorgingsgebied van de winkel liggen. Denk hierbij ook aan gezamenlijke acties met fabrikanten en distributeurs. Iedere bereikte persoon is zo een zeer interessante ‘lead’. Het goed en creatief inzetten van dergelijke acties zal de verkoop in de winkel zeker verhogen. Dit heeft menig adverteerder van het Wielersportchannel al zelf kunnen ervaren.”

Reageer op dit artikel