nieuws

Co branding Lee met Dahon

Fietsen

Co branding Lee met Dahon

Vouwfietsenmerk Dahon heeft de presentatie aangekondigd van een speciale editie co-branded vouwfietsen en tassen samen met het beroemde jeans merk Lee. De gelimiteerde oplage fietsen en tassen worden aangeboden in speciale Lee-stores in Europa als onderdeel van een speciale promotiecampagne met de naam MobilEEty.

Vouwfietsenmerk Dahon heeft de presentatie aangekondigd van een speciale editie co-branded vouwfietsen en tassen samen met het beroemde jeans merk Lee. De gelimiteerde oplage fietsen en tassen worden aangeboden in speciale Lee-stores in Europa als onderdeel van een speciale promotiecampagne met de naam MobilEEty.

Lee wil met deze campagne zijn imago van modern, beschaafd en stads merk versterken. De gezamenlijke promotie met Dahon als expert op het gebied van stedelijke mobiliteit, past daar uitstekend bij. “Niet alleen is fietsen in de stad goed voor het milieu, fietsen wordt tegenwoordig ook geassocieerd met progressief en modieus.

In de Lee-boetieken staan de co-branded Dahon Vitesse D7s en Jetstream P8s in de etalage. Consumenten die een Lee spijkerbroek aanschaffen, maken kans op een van de special edition vouwfietsen en tassen. In Italië is nog een extra gelegenheid gecreëerd, consumenten kunnen daar een spel op hun mobiel downloaden waar ze een vouwfiets tussen hindernissen en obstakels door moeten manoeuvreren in een stedelijke omgeving. Ook hiermee kunnen consumenten een vouwfiets of tas winnen.

Meer over Dahon leest u hier

Reageer op dit artikel