nieuws

Succesvolle e-bike opstapdag op campings

Fietsen

Succesvolle e-bike opstapdag op campings

BUNNIK – Op verschillende Holland Tulip Parcs campings is begin juni een opstapdag voor e-bikes georganiseerd. Hierbij werkten de campings samen met lokale BOVAG fietsbedrijven om zo campinggasten en inwoners uit de omgeving kennis te laten maken met de elektrische fiets.

BUNNIK – Op verschillende Holland Tulip Parcs campings is begin juni een opstapdag voor e-bikes georganiseerd. Hierbij werkten de campings samen met lokale BOVAG fietsbedrijven om zo campinggasten en inwoners uit de omgeving kennis te laten maken met de elektrische fiets.

Gerbert Kleysen van camping Molenhof in Reutem/Weerselo is erg enthousiast over de dag: “De opstapdag was een groot succes met ruim 80 deelnemers. Het waren campinggasten en mensen uit de buurt. Voor allemaal was het een welkom duwtje in de rug om in een mooie omgeving deze nieuwe manier van fietsen te proberen. Onze doelgroep in het voor- en naseizoen zullen we in de toekomst steeds vaker op een e-bike zien.”

Ook voor de tweewielerondernemers was de dag geslaagd. Voor hen was het een goede kans om hun producten te laten zien en te demonstreren. Reinier Kielema van Van der Plank Tweewielers uit Delft: “Het was een geslaagde dag met veel bekijks. In de winkel heeft het ook echt wat opgeleverd, dus wat ons betreft is dit evenement zeker voor herhaling vatbaar.”

De dag is een initiatief van ANWB Media en BOVAG in samenwerking met Holland Tulip Parcs. Maurice Manders, manager van BOVAG Fietsbedrijven: “We zijn erg blij dat zoel de camping-ondernemers als de fietsondernemers enthousiast zijn. We gaan zeker ons best doen om in 2011 een soortgelijke dag te organiseren en dan nog groter en op nog meer campings in Nederland. De e-bike is de toekomst van de fietsbranche, een product dat nog steeds groeit in populariteit. Die verdient alle aandacht, bijvoorbeeld in de vorm van opstapdagen.”

Reageer op dit artikel