nieuws

Lezyne lichte drinkrugzak

Fietsen

Lezyne lichte drinkrugzak

Licht, compact en comfortabel zijn de kenmerken van de Lezyne Fire Break, een superlichte rugzak uitgerust met een 2 liter drinkzak. Waar rugzakken gemeengoed zijn op de mountainbike, is deze tas ook ontworpen om mee te nemen op de racefiets en is deze tas zelfs licht en comfortabel en compact genoeg om mee te nemen tijdens het hardlopen.

Licht, compact en comfortabel zijn de kenmerken van de Lezyne Fire Break, een superlichte rugzak uitgerust met een 2 liter drinkzak. Waar rugzakken gemeengoed zijn op de mountainbike, is deze tas ook ontworpen om mee te nemen op de racefiets en is deze tas zelfs licht en comfortabel en compact genoeg om mee te nemen tijdens het hardlopen.

De Fire Break is zo ingedeeld dat alle benodigdheden, zoals bijvoorbeeld tools, pomp, bril en zelfs sleutels netjes opgeborgen kunnen worden. Dus geen gerammel in de tas, maar alles netjes georganiseerd. Daarnaast bevat elke tas grote lussen, zodat de vakken makkelijk geopend kunnen worden met handschoenen aan!

Drinksysteem
De Lezyne tas is uitgerust met een door de Amerikaanse Food and Drug Administration goedgekeurde 2 liter drinkzak. Deze drinkzak kan in zijn geheel geopend worden door een ziplock aan de bovenzijde waardoor de zak aan de binnenzijde makkelijk gereinigd kan worden. De binnenzijde is behandeld met antibacterieel membraam om bacteriële groei tegen te gaan en de plastic smaak te elimineren.

Accessoires
Als losse accessoires zijn een raincover, een neoprene hoes voor je drinkslang en een extra opbergtasje voor de GSM verkrijgbaar. De Lezyne Fire Break heeft een verkoopprijs van € 49,90.

Meer nieuws over Rivo Sports of Lezyne

Reageer op dit artikel