nieuws

Falcon Team Edition

Fietsen

Falcon Team Edition

BBB heeft een uitgebreid assortiment helmen voor fietsers op alle niveaus. of je nu op de weg of door het bos rijdt, BBB biedt een stijlvolle en comfor tabele helm om je hoofd te beschermen.

BBB heeft een uitgebreid assortiment helmen voor fietsers op alle niveaus. Of je nu op de weg of door het bos rijdt, BBB biedt een stijlvolle en comfor tabele helm om je hoofd te beschermen.

De BBB falcon, de tophelm uit het BBBsegment, was al verkrijgbaar in kleuren blauw, rood, wit en zilver. Maar met de Tour de france in aantocht, is deze helm nu ook verkrijgbaar in de officiële Team Edition van Team cofidis, Team Quick-step en Team Vacansoleil. Uiteraard met alle eigenschappen die de ‘standaard’ falcon tot een absolute topper maakt.

De in-mold schaalconstructie vormt, samen met de spiderWeb inwendige verstevigingsstructuur, carbon vezels en aluminium verstevigingen, de basis voor het ontwerp van deze lichte maar ook optimaal beschermende helm. de 23 ventilatiegaten creëren een ideale luchtstroom door de helm. de verstelbare riempjes, het handige dualclose verstelsysteem en de antibacteriële padding maken het dragen van de falcon uiterst comfortabel.

De falcon Team (BHE-01) wordt, net als de standaard uitvoeringen in blauw, rood, wit en zilver verkrijgbaar voor € 145,-, in de maten M (52-58cm) en l (58-62cm) geleverd.

Reageer op dit artikel