nieuws

Vaude schoenen voor Santos Continental MTB Team

Fietsen

Vaude schoenen voor Santos Continental MTB Team

Het Santos-Continental Mountainbike Team rijdt sinds kort alle wedstrijden met de VAUDE Chain RC fietsschoenen. Dat dit een succesvolle samenwerking is, blijkt uit het sterke optreden van het team tijdens de internationale wedstrijd in Nieuwkuijk tijdens het paasweekend. Maar liefst vier leden uit het team haalden het podium.

Het Santos-Continental Mountainbike Team rijdt sinds kort alle wedstrijden met de VAUDE Chain RC fietsschoenen. Dat dit een succesvolle samenwerking is, blijkt uit het sterke optreden van het team tijdens de internationale wedstrijd in Nieuwkuijk tijdens het paasweekend. Maar liefst vier leden uit het team haalden het podium.

Bij de jeugd behaalde Sjoerd Bax de derde plaats. Na een zeer spannende wedstrijd bij de Masters 2 behaalde ook Frans Groenendijk de derde plaats op het podium. Bij de Elite dames wist Ariëlle van Meurs een mooie 3e plaats te behalen met de bijbehorende UCI punten.

Laura van Regenmortel was veruit de snelste van het deelnemersveld van de junioren dames en won met bijna 2 minuten voorsprong op de nummer twee. Zij mocht dan ook de hoogste trede van het podium beklimmen. Ook de andere leden van het team hebben gereden een mooie prestaties neergezet. Meer informatie over het team is vinden op www.bassa-mtb.nl.

Reageer op dit artikel