nieuws

Twinny Load Swing FFK voor e-bikes

Fietsen

Twinny Load Swing FFK voor e-bikes

De Swing FFK (Frame Flex Kantelbaar) is een handige fietsendrager voor e-bikes. De drager heeft de volgende sterke kenmerken: bevestiging direct op de trekhaak zonder hulpstuk, de drager is voorzien van een gepatenteerde framebevestiging, de drager is geschikt voor alle typen fietsen, de drager is kantelbaar en is er meer stabiliteit door de bredere middenplaat.

De Swing FFK (Frame Flex Kantelbaar) is een handige fietsendrager voor e-bikes. De drager heeft de volgende sterke kenmerken: bevestiging direct op de trekhaak zonder hulpstuk, de drager is voorzien van een gepatenteerde framebevestiging, de drager is geschikt voor alle typen fietsen, de drager is kantelbaar en is er meer stabiliteit door de bredere middenplaat.

De Swing FFK van Twinny Load is ontwikkeld én getest voor de elektrische fietsen, maar uiteraard ook gewoon geschikt voor de standaard toer of racefiets en mountainbike.

Verder blijft de organisatie Twinny Load ook in beweging. Vanaf 1 juni 2009 is Twinny Load een zelfstandige onderneming geworden, waarbij Bart Wiegant als Algemeen directeur is aangesteld door de Raad van Commissarissen. Ook is er een nieuwe medewerkster Marketing / Communicatie aangenomen. Het jaar 2010 zal er meer focus komen op het gebied van Marketing & Communicatie. Er zal gericht gekeken worden naar de Retail en Consumentenmarkt om het product beter in de markt te zetten en te verbeteren waar het nodig is. U moet dan denken aan winkelmaterialen zoals consumentenfolders, communicatie materialen zoals posters, verbetering van verpakkingen, naamsbekendheid door media en beurzen.

Meer nieuws over Twinny Load vindt u hier

Reageer op dit artikel