nieuws

Sparta ION Fiets2daagse groot succes

Fietsen

Sparta ION Fiets2daagse groot succes

GARDEREN – Vorig jaar hield Sparta voor de eerste keer een fietsdag voor de leden van de ION Club. De grootste e-bike club van Nederland. Wegens ongeëvenaard succes was voor de editie 2010 gekozen voor een 2-daags evenement, dat afgelopen weekend plaatsvond.

GARDEREN – Vorig jaar hield Sparta voor de eerste keer een fietsdag voor de leden van de ION Club. De grootste e-bike club van Nederland. Wegens ongeëvenaard succes was voor de editie 2010 gekozen voor een 2-daags evenement, dat afgelopen weekend plaatsvond.

En de deelnemers hadden geen beter weekend kunnen treffen, de stralende zon zorgde voor een temperatuurtje van boven de 200C. De aftrap op vrijdagmorgen 23 april werd gedaan door Olga Commandeur van Nederland in Beweging. Zo’n 400 deelnemers hadden zich verzameld bij Bilderberg hotel ’t Speulderbos in Garderen en deden enthousiast mee met de warming up door Olga. Waarna ze voor een genoeglijke fietstocht over de prachtige Veluwe opstapten.

ION Club
De Sparta ION Fiets2daagse werd georganiseerd door Sparta in samenwerking met Móbile PR. Doel is natuurlijk in de eerste plaats de deelnemers een paar gezellige dagen te bezorgen, gekoppeld aan gezond bewegen in de buitenlucht. Daarnaast is het evenement ook een prima marketinginstrument om de e-bike te promoten. Want reken maar dat daarover wordt nagepraat op feestjes. Ditmaal mochten leden van de ION Club ook introducés meenemen, zodat ook stellen op een gewone fiets meefietsten. Ook had Sparta enkele Sparta ION’s beschikbaar gesteld voor een proefrit.

De Sparta ION Fiets2daagse werd mede mogelijk gemaakt door de sponsors Schwalbe, Twinny Load en Vredestein, die allemaal een stand hadden op het grasveld voor het hotel. Schwalbe deed een korte fiets check en gratis bandeninspectie, die van wezenlijk belang zijn voor soepel rijden. Vredestein regelde de gratis bandenplakservice. Er reed een busje mee langs de route om bandenleed en andere mankementen aan de fietsen onderweg op te lossen.

Reageer op dit artikel