nieuws

Sparta breidt e-bike productie nog voor de zomer uit

Fietsen

Sparta breidt e-bike productie nog voor de zomer uit

APELDOORN – Sparta heeft besloten nog voor de zomer de productie van de populaire ION modellen en de nieuwe elektrische fiets: de Sparta E-motion, nog voor de zomer uit te breiden.

APELDOORN – Sparta heeft besloten nog voor de zomer de productie van de populaire ION modellen en de nieuwe elektrische fiets: de Sparta E-motion, nog voor de zomer uit te breiden.

"Aanleiding is de alsmaar groeiende belangstelling voor de ION en de geslaagde introductie van de E-motion. Na een periode van kou is de verkoop in elektrische fietsen weer op stoom,"zegt commercieel directeur Mark Kuper.

"De vraag naar elektrische fietsen is momenteel enorm groot en we merken dat de campagne van Sparta, waaronder TV- en radio-reclame, zijn vruchten afwerpt. Daarnaast merken we dat er inmiddels zo’n 500.000 elektrische fietsen rondrijden in Nederland, waardoor de bekendheid met het fenomeen elektrische fiets ernorm gestegen is."

Volgens Kuper loopt niet alleen de doorverkooop van de ION erg goed, ook de E-motion overtreft zijn verwachtingen. "De E-motion is in januari voor het eerst geleverd en blijkt een enorm succes in het prijssegment onder de € 2.000,-. Met het ophogen van de productie zijn we nog voor de vakantie in staat extra elektrische fietsen te kunnen leveren."

Reageer op dit artikel