nieuws

Dutch Bicycle Group geeft drie Tweewieler Studiereis-arrangementen weg

Fietsen

Dutch Bicycle Group geeft drie Tweewieler Studiereis-arrangementen weg

SCHIEDAM – De Dutch Bicycle Group, één van de sponsoren van de Tweewieler Studiereis 2010, heeft heeft een ludieke actie bedacht, waarbij drie arrangementen voor studiereis naar China weg gegeven worden.

SCHIEDAM – De Dutch Bicycle Group, één van de sponsoren van de Tweewieler Studiereis 2010, heeft heeft een ludieke actie bedacht, waarbij drie arrangementen voor studiereis naar China weg gegeven worden.

“We hebben tickets klaar, ter waarde van € 2250,- klaar liggen voor de best verkopende dealer van de elektrische fietsen van Union, die via Hartje Nederland aangeschaft zijn. Daarnaast gaat er ook een ticket naar het best verkopende Halfords filiaal, en één naar de best verkopende dealer van het onlangs geherintroduceerde merk Rivel,” licht commercieel directeur Stephan Räkers toe.

“Toen we benaderd werden om sponsor te worden voor de komende reis, en we hoorden dat er een bezoek gebracht zou worden aan de TranzX fabriek Melton van JD Components, waren we gelijk enthousiast om hiervoor iets speciaals te doen. Daar worden namelijk onze e-bikes gemaakt.”

Räkers geeft aan zeer tevreden te zijn met de samenwerking met JD Components. “We werken nu al drie jaar samen met TranzX, en we mogen zeggen naar volle tevredenheid. Onlangs is de Union Switch nog als beste prijs/kwaliteit verhouding uit de bus gekomen bij de Telegraaf test. Ook andere grote A merken, kiezen vaker voor TranzX e-bike onderdelen. En dat bevestigt dat we destijds een goede keus gemaakt hebben.”

JD Components is volgens Räkers een professionele organisatie, met veel innovaties en een eigen after sales afdeling in Duitsland. “Bij de fabriek in Melton is het zeker interessant om te zien hoe ze enorm veel aandacht schenken aan de kwaliteit beheersing en controle. Ik zal verder niet te veel zeggen, zorg maar dat je meegaat.”

Reageer op dit artikel