nieuws

Compacte fietsendrager

Fietsen

Compacte fietsendrager

Westfalia heeft nu ook een fietsendrager voor op de trekhaak in zijn programma. Als één van de toonaangevende fabrikanten van trekhaken wil Westfalia met de Portilo de meest compacte fietsendrager op de markt aanbieden.

Westfalia heeft nu ook een fietsendrager voor op de trekhaak in zijn programma. Als één van de toonaangevende fabrikanten van trekhaken wil Westfalia met de Portilo de meest compacte fietsendrager op de markt aanbieden.

Met 58 x 22 x 69 cm is de Portilo plaatsbesparend en overal op te bergen: in de koffer, in de garage, en overal waar maar een plaatsje vrij is.
Geschikt voor alle gangbare fietsen biedt de Portilo 60 kg draagvermogen. Daardoor is deze dus ook geschikt voor elektrische fietsen. Het kantelmechanisme maakt de toegang naar de kofferruimte toegankelijk. Westfalia geeft 5 jaar garantie op de drager.
De Portilo heeft een verkoopprijs van € 429,- en behoort daarmee tot het hogere segment fietsendragers.

Reageer op dit artikel