nieuws

Fietsopbergtassen van Dahon

Fietsen

Fietsopbergtassen van Dahon

Vouwfietsenmaker Dahon komt met een nieuwe lijn innovatieve fietsopbergtassen. Er zijn drie verschillende tassen binnen de lijn met alle drie gepatenteerde eigenschappen die veel opberg- en draagmogelijkheden creëren.

Vouwfietsenmaker Dahon komt met een nieuwe lijn innovatieve fietsopbergtassen. Er zijn drie verschillende tassen binnen de lijn met alle drie gepatenteerde eigenschappen die veel opberg- en draagmogelijkheden creëren.

Matthew Davis, Dahon’s global marketing&sales director, benadrukt dat het voornaamste idee achter de vouwfiets is dat die makkelijk mee te nemen is. “Maar als je dat werkelijk makkelijk wilt doen, is een goede tas onontkoombaar. Daarom hebben we het laatste jaar veel energie gestoken in de ontwikkeling van tassen voor verschillende gebruikstoepassingen.”

CarryOn Cover
De drie types zijn: Dahon CarryOn Cover, Stow Bag en Body Bag. De CarryOn Cover is specifiek voor forenzen die de vouwfiets mee willen nemen in de trein of bus, want de meeste vervoerders accepteren een tas wel, maar een fiets soms niet. De CarryOn is een lichtgewicht materiaal met een gepatenteerde schouderband waarmee de fiets makkelijk over een korte afstand is te dragen. De tas is klein oprolbaar en past dan mooi onder het zadel van de vouwfiets.

Stow Bag
De Stow Bag is een steviger versie met versterking aan de binnenzijde om de fiets te beschermen tegen botsingen en klappen. Gemaakt van 1.800 dernier, extra stevige ritsen, metalen clips en gespen, en verstevigde draagriemen, wat een lange gebruiksduur garandeert. De Stow Bag is verkrijgbaar in 2 maten, waarin vrijwel alle Dahon-modellen passen.

Body Bag
De Body Bag tenslotte is een langwerpige rechthoekige tas waarin de fiets veilig en stof- en vuilvrij kan worden opgeborgen in smalle kast, een schuur of achter een bank of onder een bed. Voor langdurig opbergen. Het gebruik van de Body Bag is super simpel, je hoeft je fiets er niet eens voor op te vouwen. Enkel het zadel hoeft naar beneden en het stuur ingeklapt. De Body Bag kan ook opgehangen worden aan een speciale meegeleverde metalen haak, en neemt zo vrijwel geen ruimte in in de woning.

Meer over Dahon vindt u hier

Reageer op dit artikel