nieuws

Easybike heeft EMC goedkeuring

Fietsen

Easybike heeft EMC goedkeuring

GELDERMALSEN – Easybike, bekend producent van elektrische fietsen, heeft sinds december vorig jaar voor het nieuw ontwikkeld elektrisch systeem een EMC goedkeuring volgens de NEN 15194. Dit EMC goedgekeurde systeem heet Easybike Plug & Drive System (EPDS). Dit systeem is zo ontwikkeld dat ieder elektronisch component eenvoudig te vervangen is.

GELDERMALSEN – Easybike, bekend producent van elektrische fietsen, heeft sinds december vorig jaar voor het nieuw ontwikkeld elektrisch systeem een EMC goedkeuring volgens de NEN 15194. Dit EMC goedgekeurde systeem heet Easybike Plug & Drive System (EPDS). Dit systeem is zo ontwikkeld dat ieder elektronisch component eenvoudig te vervangen is door gebruik te maken van een slimme bekabeling met eenvoudig bereikbare vaste contactpunten.

“Vandaar dat Easybike dit systeem gedoopt heeft met de naam: Easybike Plug & Drive Systeem. Bij Easybike draait het om de eenvoud van het systeem en niet om complexe computersystemen en programmeringen van de e-bike, waardoor alleen maar meer risico’s ontstaan op storingen. Een ander voordeel  van dit systeem is, dat de fietsen door iedereen te onderhouden en te repareren zijn, waardoor ook de inruilwaarde hoog blijft”, aldus directeur Wouter Lock van Easybike. Alle fietsen die dit jaar door Easybike worden geproduceerd, zullen worden uitgerust met dit nieuwe systeem.

Verder informatie omtrent dit systeem kunt u lezen op www.easybike.nl

Reageer op dit artikel