nieuws

Disney in trek bij Batavus en Gazelle

Fietsen

Disney in trek bij Batavus en Gazelle

DIEREN/HEERENVEEN – Zowel Batavus als Gazelle hebben toevallig allebei een dealeractie lopen, waarbij Disneyland Parijs centraal staat.

DIEREN/HEERENVEEN – Zowel Batavus als Gazelle hebben toevallig allebei een dealeractie lopen, waarbij Disneyland Parijs centraal staat.

Gazelle heeft tot en met 3 april Disney-weken. Daarbij zijn gratis DVD’s te krijgen voor de consument en maken dealers kans op een reis naar Disneyland Resort Paris. Iedere Gazelle-dealer die tot en met 3 april 2010 een kinderfiets uit de huidige Gazelle collectie bestelt is kanshebber. Ook consumenten profiteren van deze actie, want bij aankoop van een kinderfiets krijgen ze een gratis Disney DVD, waarbij ze kunnen kiezen uit Tinkerbell en Jungle Book.

Door het plaatsen van een bestelling via de Gazelle Dealerportal of het speciale actieformulier maken dealers kans op een volledig verzorgde 3-daagse reis voor vier personen naar Disneyland Parijs. Deze prijs is het hele jaar te besteden, zodat de winnaar zelf kan beslissen wanneer hij precies wil gaan. Vervoer, entreetickets en verblijf zijn inbegrepen bij deze magische prijs. Dealers die zich hebben aangemeld ontvangen op 4 maart een promotiepakket om de actie op de winkelvloer te communiceren.

Batavus heeft voor een andere insteek gekozen. De Batavusdealer betaalt per gezin 2 volwassenen en 2 kinderen € 99,-. Om daarvoor in aanmerking te komen realiseert de dealer, samen met Batavus, diverse salestargets. Jaarafspraken, deelname aan campagne modellen zoals de Weekend, deelname in promotiepakket, opname van diverse modellen in de collectie, zoals de BUB en E-Bike, spelen daarin een rol. De afspraken lopen gedurende het gehele seizoen.

Zodra de dealer aan alle vooraf besproken afspraken voldoet, gaat hij mee naar Disneyland Resort Paris November 2010. Batavus is voornemens om met 1200 deelnemers af te reizen naar het attractiepark, waar op de ene avond de Buffalo Bill Wild West Show afgehuurd is en de andere avond Walt Disney Studios.

Reageer op dit artikel