nieuws

Contec zadels

Fietsen

Contec zadels

Hartje vult de wandpresentatie van Contec aan met nieuwe zadels, bestaande uit een unisex model, een trekking model in dames- en herenuitvoering, een ATB-model en een XXL unisex model.

Hartje vult de wandpresentatie van Contec aan met nieuwe zadels, bestaande uit een unisex model, een trekking model in dames- en herenuitvoering, een ATB-model en een XXL unisex model.

De zadels hebben een 3 zone comfort plus systeem en zijn gevuld met koudschuim dat zich vormt en aanpast aan de fietser. Het koudschuim neemt geen warmte op wat het comfort ook voor de grotere afstanden garandeert. Alle zadels hebben een CrMo-onderbrug, elastomeervering. Hartje garandeert u voor deze zadels een prima marge. 

Hartje (Verkoopkantoor Zutphen) verzorgt een complete wandpresentatie op eigen Contec blisters. De wanden worden steeds geactualiseerd en ook voor de Nederlandse handelaren is het een inmiddels compleet interessant assortiment.

Reageer op dit artikel