nieuws

AGU kledingsponsor Offroad Team

Fietsen

AGU kledingsponsor Offroad Team

ALKMAAR – Vorige week werd het nieuwe Rabobank Giant Offroad Team gepresenteerd in Lelystad. AGU heeft in nauwe samenwerking met het Offroad Team het tenue ontwikkeld en is daarmee de officiële sponsor van de teamkleding.

ALKMAAR – Vorige week werd het nieuwe Rabobank Giant Offroad Team gepresenteerd in Lelystad. AGU heeft in nauwe samenwerking met het Offroad Team het tenue ontwikkeld en is daarmee de officiële sponsor van de teamkleding.

Voor AGU is het een belangrijke aanvulling op het sponsorbeleid, aangezien ‘mountainbike’ nog niet eerder in de portefeuille zat. AGU is sinds de start in 1996 de officiële kledingsponsor van de Rabo Wielerploegen.
De ervaring en expertise van de Raborenners wordt verwerkt in de AGU wielerkleding collectie en AGU gaat op dezelfde manier samenwerken met het nieuwe Offroad Team. Het Rabobank Giant Offroad Team tenue zal vanaf maart verkrijgbaar zijn bij de fietsspeciaalzaak.

Het team biedt plaats aan mountainbikers en veldrijders die op onverhard terrein de internationale strijd zullen aangaan met de wereldtop. Enkele grote namen die voor het team uitkomen zijn Emil Lindgren, Fabian Giger, Adam Craig en Henk Jaap Moorlag voor het mountainbike team en Gerben de Knegt en Bart Aernouts als veldrijders.

Reageer op dit artikel